Badkamer laten stucen

Badkamer laten stucen

Wilt u graag uw badkamer laten stucen? Laat uw badkamer dan onder handen nemen door Stucadoorsbedrijf Lange! Wij zijn een professioneel stucadoorsbedrijf met ruime ervaring in het aanbrengen van diverse soorten stucwerk. Onze gespecialiseerde stucadoors staan voor u klaar!

De afwerking van uw badkamer

Wat we in Nederland vaak zien zijn betegelde badkamer muren. Echter, voordat een muur betegeld kan worden is het belangrijk dat deze eerst goed wordt gestuct met behulp van vochtbestendige stuc. Wanneer u dit niet laat doen heeft u namelijk een grote kans op vocht en schimmel achter de tegels. Hiernaast kunnen de tegels zich ook niet goed hechten. Omdat uw badkamer een zeer vochtige ruimte is bestaat dan ook de kans dat de tegels op den duur los zullen laten.

Plafond stucen

Wanneer u uw badkamer laat stucen wilt u natuurlijk ook een goede afwerking van uw plafond. Bij Stucadoorsbedrijf Lange heeft u keuze uit verschillende soorten stucwerk. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw plafond spack te laten spuiten. In dat geval brengt de stukadoor het stucwerk aan met behulp van een verfspuit. Een andere optie voor het afwerken van uw plafond is om hem glad te laten stucen. Welke optie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw gehele badkamer er weer strak uit ziet.

Waterdicht stucen

Heeft u liever geen tegels in de badkamer? Dan kunt u er voor kiezen om uw badkamer volledig te laten stucen. Wanneer u hier voor kiest heeft u bij Stucadoorsbedrijf Lange keuze uit diverse soorten stuc. Zo kunnen wij de wanden van uw inloopdouche bijvoorbeeld voorzien van een waterdichte of schimmelwerende stuclaag. Zo kunt u voor langere tijd genieten van het stucwerk in uw badkamer. Twijfelt u over de keuze tussen tegels en waterdicht stucen in uw badkamer? Wij adviseren u uiteraard graag!

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer weten over het laten stucen van uw badkamer of de andere diensten van Stucadoorsbedrijf Lange? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier! Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.