Badkamerplafond stucen

Badkamer plafond stucen

Het plafond van een badkamer strekt zich uit over de gehele ruimte en bepaalt daarom hoofdzakelijk hoe uw badkamer ervoor staat. De basis van een net uitziend plafond is stucwerk: laat daarom Stucadoorsbedrijf Lange uw badkamer plafond stucen! Stucadoorsbedrijf Lange is een professioneel bedrijf in Barendrecht en werkt al jarenlang in deze regio. Niet alleen zijn al onze medewerkers gediplomeerd, maar ook zijn zij in staat om stucwerk in alle soorten en maten te verzorgen. Stucwerk vormt de basis van ieder huis en daarom leveren wij hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Op deze manier kunnen wij iedereen gebruik laten maken van onze diensten!

Uw badkamerplafond laten stucen? Wij hebben het onder controle!

Stucadoorsbedrijf Lange verleent zich uitstekend om iedere vorm van stucwerk uit te voeren. Ongeacht in welke staat uw huis zich bevindt beschikken wij over de nodige middelen om uw badkamer plafond te stucen. Zo kunt u ons inschakelen in het geval van nieuwbouw, renovatie, onderhoud en voeren wij dit uit in zowel woningen als utiliteitsbouw. Stucwerk is een klus die veel precisie vereist. Wanneer het stucwerk niet correct is uitgevoerd is dit terug te zien wanneer u uw muur bijvoorbeeld van schilder- of spuitwerk voorziet. Om onregelmatigheden in stucwerk te voorkomen kunt u de professionals van Stucadoorsbedrijf Lange inschakelen, die de volgende diensten voor u verlenen:

  • Sierpleister: zorgt voor een mooie afwerking van uw plafond.
  • Spackspuiten: door middel van een speciale spuitmachine brengen wij twee lagen stucwerk aan waarmee het plafond vlak gemaakt wordt en vervolgens afgewerkt kan worden met bijvoorbeeld een korrel.
  • Saus- of behangklaar stucwerk: u kunt direct beginnen met het sausen of behangen van uw muur!
  • Raapwerk: ideaal voor het vlak maken van een scheve muur.

Waarom Stucadoorsbedrijf Lange?
Daar is een simpele reden voor. Indien u een goed uitziende badkamer wenst, doet u er goed aan uw badkamer plafond te laten stucen door ons. Onze werkzaamheden zijn er op gericht om dit doel waar te kunnen maken. Echter is niet alleen stucwerk nodig, maar ook spuitwerk is nodig om het geheel een kleur te kunnen geven. Stucadoorsbedrijf Lange kan daarom tevens latex spuitwerk voor u verzorgen.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Stucadoorsbedrijf Lange? Graag nodigen wij u dan uit om contact met ons op te nemen. Dit doet u eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Wij zullen uw contactverzoek vervolgens zo snel mogelijk beantwoorden. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!