Muren witten

Muren witten is voor veel mensen een vervelende klus. U begint met goede moed maar na een tijdje zit de verf overal. Daarom kan het verstandig zijn om hier een professioneel bedrijf voor in te schakelen. Het is namelijk belangrijk dat er efficiënt en secuur werk wordt geleverd. Vaak moeten muren gewit worden na stucwerk om de afwerking nog iets mooier te maken. In dit geval is het zeker cruciaal om uw muren door een professional te laten witten omdat anders het eindresultaat tegen kan vallen.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat wij beginnen met het witten van uw muren zorgen wij er uiteraard voor dat we alle benodigde materialen tot onze beschikking hebben. Dit is belangrijk voor een zo mooi mogelijk resultaat. Wij gaan secuur te werk en dekken de vloer, randen, en andere muren af.

Vervolgens starten we met het verven van de hoeken en randen van de muren die gewit moeten worden. Dit is precisiewerk, en als dit gedaan is maakt dat de rest van de klus een stuk eenvoudiger. Hierna witten we de rest van de muren. We brengen verschillende lagen aan voor een optimaal eindresultaat.

Wanneer u kiest voor Stucadoorsbedrijf Lange kiest u voor zekerheid van service op maat en een optimale afwerking. Door te kiezen voor een specialist krijgt u uiteraard garantie op het geleverde werk en hoeft u zelf niet aan de gang. Wij staan graag voor u klaar!

Plafond laten witten door een specialist? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in het laten witten van uw muren of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor service op maat. Indien nodig komen wij ter inventarisatie eerst bij u langs en bespreken we de mogelijkheden. We zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.