Muur Gladmaken

Muur gladmaken

In 2002 is Stucadoorsbedrijf Lange opgericht en tot op de dag van vandaag zijn wij een vertrouwd gezicht in de omgeving van Barendrecht. Wij verzorgen alle soorten stucwerk, waaronder uiteraard ook een muur gladmaken valt. Stucadoren van uw muren is werk dat zorgvuldig uitgevoerd moet worden door een specialist. U bent immers in iedere ruimte omgeven door muren. Wanneer uw muren onregelmatigheden vertonen, zult u hier dus constant tegenaan lopen. Bovendien vormt een goed gestucte muur de basis voor een strak uiterlijk. Muur gladmaken? Dan bent u bij Stucadoorsbedrijf Lange aan het juiste adres!

Stucwerk van de hoogste kwaliteit

De heer Lange heeft dit bedrijf opgericht en heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring als stucadoor. Het vertrouwen hebben wij gewonnen van een aanzienlijke hoeveelheid klanten die ons na deze jaren nog altijd bijstaan. Dit komt omdat wij stucwerk verzorgen in alle soorten en maten en daarbij uitsluitend werken met de beste materialen. Bovendien hebben wij enkel gediplomeerde stucadoors in dienst. Zo kunnen wij goed stucwerk leveren. Dit is van cruciaal belang vanwege het feit dat dit de basis legt voor de afwerking van uw muur. Hieronder vindt u de soorten stucwerk waar wij gespecialiseerd in zijn:

  • Sierpleister, deze variant zorgt voor een mooie afwerking van uw muren en/of plafond;
  • Spackspuiten, door middel van een speciale spuitmachine brengen wij 2 lagen stucwerk aan. De eerste laag is om de muur vlak te maken en de tweede laag is om de muur af te werken met bijvoorbeeld een korrel;
  • Saus- of behang klaar stucwerk, hierna kunt u meteen beginnen met het sausen of behangen van uw muur;
  • Raapwerk, ideaal voor het vlak maken van een scheve muur.

Overige diensten

Onze diensten houden niet op bij stucwerk, maar gaan verder dan dat. Voor de volledige afwerking van uw wanden (zowel binnen- als buitenwanden) kunt u bij ons terecht. Zo leveren wij tevens pleisterwerk waarmee wij wanden en plafonds perfect kunnen afwerken. Tenslotte kunt u zelfs voor latex spuitwerk bij ons terecht. De specialisten van Stucadoorsbedrijf Lange spuiten wanden, muren en plafonds met Latex muurverf in ieder gewenste kleur. Daarmee zijn wij een allround stucadoor die al uw wanden afwerkt.

Muur gladmaken? Neem contact met ons op!

Muur gladmaken? Stucadoorsbedrijf Lange verzorgt iedere vorm van stucwerk voor uw woning, waarmee de basis voor een strak interieur wordt gelegd. Heeft u vragen m.b.t onze dienstverlening, of wilt u een afspraak maken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen.