Muur stucen

Wilt u uw muur stucen? Stucadoorsbedrijf Lange is gespecialiseerd in het aanbrengen van stuc- en pleisterwerk!

Stucwerk

Wanneer u uw muur opnieuw wilt behangen of sauzen is het belangrijk om uw muur van te voren goed glad te maken. Dit kunt u doen door een muur te stucen. Daarnaast zijn er ook nog andere vormen van stucwerk. Zo zijn wij gespecialiseerd in sierpleister en spackspuiten maar ook in het saus of behang klaarmaken de muur met behulp van stucwerk. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor vakkundig uitgevoerd raapwerk. Dit laatste kunt u het beste uit laten voeren wanneer er sprake is van een zeer ruwe ondergrond zoals bijvoorbeeld metselwerk. Met behulp van raapwerk kunt u scheve muren weer waterpas maken. Dit is namelijk niet mogelijk met een algemene pleisterlaag omdat deze te dun is.

Onderhoud en renovatie

Ook voor onderhoud en renovatie van uw pleisterwerk en stucwerk kunt u bij ons terecht! Wij hebben namelijk ruime ervaring met het herstellen van beschadigd pleisterwerk. Heeft een van uw medewerkers of leveranciers een kras in de muur veroorzaakt in uw opslagruimte of kantoor? Dan kunnen wij die voor u herstellen! Ook wanneer u een scheve muur perfect wilt laten afwerken kunt u ons inschakelen! Wij kunnen namelijk elke muur stucen!

Onze werkwijze

Wilt u gebruik maken van onze service? Dan maken wij graag een afspraak met u. Tijdens deze afspraak van twee uur bespreken wij uw wensen en nemen wij de tijd om u uitgebreid te adviseren over de juiste kleur en stellen wij een offerte op. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan is de offerte gratis! Na akkoord voeren wij de opdracht zo snel mogelijk voor u uit. Zo kunt u binnen 2 tot 5 weken genieten van een perfect gestucte muur!

Meer weten?

Wilt u een muur stucen in uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op via ons online contactformulier om een afspraak te maken! Wij nemen u het werk graag uit handen!