Muur voorbehandelen stucwerk

Een muur voorbehandelen met stucwerk is ervoor bedoeld om de oppervlakte glad te maken voordat de muur gesausd wordt. Het voorbehandelen van een muur is meestal nodig wanneer het om een betonnen oppervlakte gaat. Door een dunne laag gipsmortel aan te brengen zorgen we ervoor dat de oppervlakte vlak en glad genoeg is. Wij adviseren om uw wanden en plafonds sausklaar te maken zodat er naderhand geen oneffenheden naar voren komen.

Sausklaar maken

Het sausklaar maken van uw muren en plafonds is een zorgvuldige taak. U wilt immers niet dat u na het sauzen nog oneffenheden tegenkomt. Het is dus zaak om de juiste technieken en materialen te gebruiken. Wanneer u hier weinig ervaring mee heeft zal het een klus zijn die veel tijd en energie in beslag neemt. Daarom neemt Stucadoorsbedrijf Lange deze klus graag van u over.

Allereerst hebben wij de ervaring in huis. Bovendien is het voorbehandelen van uw muur voor stucwerk een van onze specialismen. Kiest u voor ons, dan kiest u voor ervaring en hoogwaardige kwaliteit. Wij kijken samen met u naar uw wensen en komen zo samen met u tot de uiteindelijke uitvoering van het project.

Onze werkwijze

Wanneer u contact met ons opneemt, plannen wij een eerste afspraak met u in. Wij nemen voor deze afspraak uiteraard uitgebreid de tijd. Tijdens deze afspraak geven wij u onder andere kleurenadvies en stellen wij geheel gratis en vrijblijvend een offerte op. Wanneer u ervoor kiest om uw opdracht door ons uit te laten voeren, plannen wij samen met u de uitvoering in.

Meer informatie? Neem contact op! 

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of het voorbehandelen van uw muur voor stucwerk? Vul dan ons contactformulier in! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.