Plafond spuiten

Plafond spuiten

plafond spuitenWilt u graag weer een frisse uitstraling in uw woonkamer? Dan kunt u dit doen door het plafond te laten spuiten. Stucadoorsbedrijf Lange kan u hierbij helpen. Wij zijn een professioneel stukadoorsbedrijf en kunnen uw plafond omtoveren in de kleur die u wenst!

Streeploos resultaat

Uw plafond spuiten heeft vele voordelen. Zo zorgt het spuiten voor een streeploos resultaat. Dankzij het latex spuitwerk is uw gehele plafond glad en egaal. Een bijkomend voordeel van het spuiten is dat er tijdens het aanbrengen van de verf geen schadelijke stoffen of luchtjes vrijkomen. Hierdoor heeft u ook tijdens het spuiten geen last van de verflucht.

Werkwijze van Stucadoorsbedrijf Lange

Stukadoren is maatwerk. Daarom komen wij voor het uitbrengen van een offerte altijd langs om het werk te bekijken.  Tijdens deze afspraak bekijken wij samen met u de mogelijkheden en voorzien wij u graag van advies. Weet u bijvoorbeeld nog niet zeker in welke kleur u het plafond wilt spuiten? Dan denken wij graag met u mee om een geschikte kleur te vinden. Na de afspraak stellen wij een gratis offerte op. Gaat u vervolgens akkoord met onze offerte? Dan plannen wij de werkzaamheden zo snel mogelijk in!

Belangrijke informatie

Voordat wij een offerte uitbrengen gaan wij altijd uit van een spuitklare ondergrond. Daarnaast is het tijdens onze werkzaamheden niet mogelijk om andere werkzaamheden uit te voeren. Dit om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Meer weten over plafond spuiten?

Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden zijn bij het spuiten van een plafond? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0180 – 64 70 98. Wilt u graag weten hoeveel het kost om één van uw plafonds te laten spuiten? Maak dan direct een afspraak!