Decoratieve wandafwerking in Rotterdam

wandafwerking in rotterdamHet decoratief afwerken van wanden is weer helemaal terug van weggeweest. Niet alleen op het platteland, maar zeker ook in de stad. Nog niet zo lang geleden werden de wanden voornamelijk strak en neutraal afgewerkt, maar het decoratieve effect is weer helemaal terug. Stucadoorsbedrijf Lange verzorgt decoratieve wandafwerking in Rotterdam en omgeving.

De wanden mogen weer aansprekend, inspirerend, speels en vooral decoratief zijn. We stappen weer af van het strakke en neutrale wit, grijs en taupe en kiezen voor kleur, structuur en reliëf.

Professionaliteit is belangrijk

Voor het aanbrengen van een decoratieve wandafwerking voor uw woning of bedrijfspand in Rotterdam is de professionele stukadoor uw aangewezen partner. Hij weet als geen ander hoe hij de muur het beste kan voorbehandelen en op welke manier hij het gewenste effect op uw muur aan kan brengen.

Decoratieve effecten

Stukadoorsbedrijf Lange is specialist op het gebied van decoratieve wandafwerking. Onze stukadoors hebben een jarenlange ervaring op dit gebied. Ze bieden u wat betreft het decoratief afwerken van uw wanden veel mogelijkheden. We noemen een paar voorbeelden:

Metallic effect

Eén van de meest gewilde decoratieve afwerkingsmethoden van dit moment is het metallic-effect. Het metallic effect kunnen wij aanbrengen in slechts 2 gangen. Hierbij heeft u de keus uit tientallen kleuren. Van zilvergrijs tot brons, van rosé tot blauw, bijna alles is mogelijk.

Stucco

Heel trendy is ook het stucco effect. Dit Stucco Mat effect geeft uw wanden een zachte en natuurlijke uitstraling, die op fluweel lijkt. Ook dit brengen wij aan in slechts 2 lagen. Ook hierbij is er de keus uit heel veel kleuren, meer dan 50 zelfs.

Betonlook

Het betoneffect is en blijft erg populair. Dat is niet onlogisch, want het past niet alleen uitstekend bij een heel moderne industriële inrichting, maar ook bij een vintage en loft interieur. Wij gebruiken voor dit effect een speciale decoratieve sierpleister van Brander. Deze geeft naar onze mening namelijk het allermooiste effect. Bovendien biedt Brander u een enorm palet aan kleuren, zodat wij het perfect op uw inrichting af kunnen stemmen.

Spachtelputz

Ook spachtelputz is weer populair aan het worden. Dit was vroeger één van de populairste wandafwerkingen maar werd tot voor vrij kort ook als ‘not done’ bestempeld. Nu we weer wat meer gezelligheid in huis willen en er hier en daar zelfs weer wat macramé wordt opgehangen, ‘mag’ spachtelputz ook weer. Er zijn diverse soorten en gradaties spachtelputz. Vraagt u onze stukadoors naar de mogelijkheden.

Decoratieve wandafwerking in Rotterdam en omgeving

Alle stukadoors van Stukadoorsbedrijf Lange hebben een vakopleiding achter de rug. Voorts beschikken ze over veel werkervaring om ook úw stukadoorsklus tot een waar succes te maken. Onze vakmensen zijn dé aangewezen mensen voor al uw stukadoorswerk.

Of het nu voor een woning, winkel of een groot kantoorgebouw in Rotterdam is, wij zijn u graag van dienst. Voor alle soorten wandafwerking in Rotterdam of omgeving bent u bij Stucadoorsbedrijf Lange op het juiste adres!

Schakel Stucadoorsbedrijf Lange in!

Bent u op zoek naar een specialist in wandafwerking in Rotterdam of omgeving? Neem dan vooral contact met ons op! Wij nemen het volledige proces voor u uit handen. Het resultaat is van zeer hoge kwaliteit. Meer informatie of een vraag? U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0180-647098 of 06-15214589. U kunt tevens mailen naar info@stucadoorsbedrijflange.nl. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!