Stucadoorsbedrijf Spijkenisse

Stucadoorsbedrijf Spijkenisse helpt u graag met al uw stucwerk. Of het nu om een woning of bedrijfspand gaat, u kunt ons met een gerust hart inzetten. Naast stucwerk leveren wij ook wandafwerking, plafondafwerking, raapwerk of pleisterwerk en sierpleister. Bij stucadoorsbedrijf Lange bent u aan het juiste adres voor al uw stuc- en pleisterwerk. Stucwerk wordt onder andere gebruikt om muren van een huis een deklaag te geven en ter versiering van zolderingen en wanden. Het is een mengsel van lijmwater, gips en marmerpoeder.

Stucadoorsbedrijf RotterdamOnderhoud en renovatie

Ook voor onderhoud en renovatie van uw woning, kantoorpand, nieuwbouw, fabrieken of opslagruimtes in de utiliteitsbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Particulieren, aannemers, bouwbedrijven en woningbouwverenigingen, wij maken al uw onderhoud- of renovatie projecten tot een succes. Stucadoorsbedrijf Lange is gevestigd in Barendrecht en is ook werkzaam in de omgeving Spijkenisse, Ridderkerk, Alblasserdam, Rijsoord, Zwijndrecht, Heerjansdam, Dordrecht en Ridderkerk.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst maken we een afspraak, welke ongeveer 2 uur in beslag zal nemen. Tijdens de afspraak inventariseren wij uw wensen en eisen die we verwerken in een offerte. Ook krijgt u van ons passend kleurenadvies. Alles geheel gratis en vrijblijvend. Wat wij verwachten en bewerkstelligen van onze zijde is een heldere communicatie over de voortgang van de opdracht. Doorgaans leveren wij binnen 2 tot 5 weken op.

Contact stucadoorsbedrijf Spijkenisse

Stucadoorsbedrijf Spijkenisse, heeft u interesse in ons stuc- en pleisterwerk? Wilt u een vrijblijvende offerte of heeft u vragen? Bel 0180 – 64 70 98 of mail info@stucadoorsbedrijflange.nl, onze stukadoors helpen u vakkundig verder. Muren glad maken? Laat ons uw muren pleisteren of stukadoren, zodat ze later goed behangen of gesausd kunnen worden. Geef uw opdracht aan stucadoorsbedrijf Lange, dan weet u zeker dat het goed komt!