Stucwerk laten uitvoeren Barendrecht

Stucwerk laten uitvoeren in de omgeving van Barendrecht? Zoek niet verder! Stucadoorsbedrijf Lange staat graag voor u klaar. Wij verzorgen stucwerk in alle soorten en maten en we werken uitsluitend met hoogwaardige producten en materialen. Tevens zijn al onze medewerkers gediplomeerd stukadoor en hebben ze jarenlange ervaring. Bij ons staat de klant op de eerste plaats en zijn wij pas tevreden wanneer u dat ook bent. Wij komen ter inventarisatie graag bij u langs om vervolgens vol goede moed voor u aan de slag te gaan.

Stucwerk uitbesteden aan een professional

Stucwerk aanbrengen kan een hele lastige klus zijn. Dit vereist oefening en veel precisie om deze klus goed uit te voeren. Het is daarom verstandig om uw stucwerk te laten uitvoeren door een professioneel bedrijf.

Wij helpen u graag verder met het stucen van uw muren en/of plafonds om zo uw huis om te toveren tot uw droomhuis. Al onze stukadoors hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in alle soorten stucwerk. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Verschillende soorten stucwerk

Stucwerk is er in vele verschillende soorten en elke soort vereist zijn eigen techniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende varianten van stucwerk:

  • Sierpleister: Deze variant zorgt voor een mooie afwerking van uw muren en/of plafond.
  • Spackspuiten: Door middel van een speciale spuitmachine brengen wij 2 lagen stucwerk aan. De eerste laag is om de muur vlak te maken en de tweede laag is om de muur af te werken met bijvoorbeeld een korrel.
  • Saus- of behangklaar stucwerk: U kunt direct beginnen met het sausen of behangen van uw muur!
  • Raapwerk: Ideaal voor het vlak maken van een scheve muur.

Stucwerk laten uitvoeren in Barendrecht? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een professionele stukadoor met jarenlange ervaring die uw stucwerk in Barendrecht kan uitvoeren tegen een scherpe prijs? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder!