Latex Spuiten

Bij Latex spuiten kunt u denken aan het spuiten van wanden, muren en plafonds met Latex muurverf. Dit is mogelijk in elke gewenste kleur. Voor een optimaal resultaat wordt de latex met een speciale spuitinstallatie aangebracht. De specialisten van Stucadoorsbedrijf Lange weten precies hoe zij het gewenste resultaat creëren.

Stucadoorsbedrijf Lange heeft veel ervaring als het gaat om verschillende soorten wandafwerkingen. Het bedrijf is in 2002 opgericht door de heer Lange, die zelf al 25 jaar ervaring heeft als stukadoor. Latex spuitwerk is één van onze specialismen. Wanneer u ervoor kiest om u wanden, muren en/of plafond door Stucadoorsbedrijf Lange te laten afwerken, dan kiest u voor ervaring en hoogwaardige kwaliteit.

Professionele kwaliteit

Latex spuitwerk is een vorm van Airless spuiten. Deze methode zorgt ervoor dat de latex onder hoge druk op een oppervlak gespoten wordt. Door uw muur of plafond met latex te laten spuiten, krijgen deze oppervlakken een geheel ander uiterlijk. Ze worden mooi, egaal en streeploos. Bij verven of behangen kunnen er namelijk strepen achterblijven. Bij Latex spuitwerk wordt het meest gladde resultaat bereikt. Bijkomend voordeel is dat bij het aanbrengen geen schadelijke stoffen of luchtjes vrijkomen.

Werkwijze

Wanneer u kiest voor Stucadoorsbedrijf Lange, gaan wij het gesprek met u aan. Daarin ontvangt u een passend en vakkundig kleurenadvies en stellen wij geheel gratis een offerte op. Wanneer u ervoor kiest om uw opdracht door ons te laten uitvoeren, dan plannen wij deze opdracht zo spoedig mogelijk in.

Meer informatie? Neem dan contact op!

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot Latex spuitwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord met deskundig advies. Wij van Stucadoorsbedrijf Lange staan graag voor u klaar om te kijken naar de beste mogelijkheden voor uw wanden of plafonds. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van decoratieve wandafwerkingen. Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen en al onze medewerkers zijn gespecialiseerd in latex spuitwerk. Wanneer u op zoek bent naar een unieke afwerking van uw wanden, zit u goed bij Stucadoorsbedrijf Lange! U kunt ons telefonisch bereiken via 0180 – 64 70 98 of mailen naar info@stucadoorsbedrijflange.nl