Latex spuitwerk

Latex spuitwerk is het spuiten van wanden, muren en plafonds met latex muurverf. Dit kan in elke gewenste kleur. De latex wordt aangebracht met een speciale spuitinstallatie voor een optimaal resultaat. De specialisten van Stucadoorsbedrijf Lange weten precies hoe zij het gewenste effect moeten creëren.

Stucadoorsbedrijf Lange is een ervaren partij als het om verschillende soorten wandafwerkingen gaat. Het bedrijf is in 2002 opgericht door de heer Lange, die zelf al 25 jaar ervaring heeft als stukadoor. Latex spuitwerk is één van onze specialismen. Wanneer u ervoor kiest om u wanden, muren en/of plafond door Stucadoorsbedrijf Lange te laten afwerken, dan kiest u voor ervaring en hoogwaardige kwaliteit.

latex spuitwerk

Mooiste resultaat

Latex spuitwerk is een vorm van airless spuiten. Bij deze methode wordt het latex onder hoge druk op een oppervlak gespoten. Door uw muur of plafond met latex te laten spuiten, krijgen deze oppervlakken een geheel ander uiterlijk. Ze worden mooi, egaal en streeploos. Met latex spuitwerk wordt het meest gladde resultaat bereikt. Bijkomend voordeel is dat bij het aanbrengen geen schadelijke stoffen of luchtjes vrijkomen.

Onze werkwijze

Wanneer u contact met ons heeft opgenomen, plannen wij een eerste afspraak met u in. Wij nemen voor deze afspraak uitgebreid de tijd. Tijdens deze afspraak geven wij u onder andere kleurenadvies en stellen wij geheel gratis een offerte op. Wanneer u ervoor kiest om uw opdracht door ons uit te laten voeren, dan plannen wij de opdracht zo spoedig mogelijk in.

Meer informatie over latex spuitwerk

Wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening of bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is betreffende latex spuitwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord met deskundig advies. Wij van Stucadoorsbedrijf Lange staan graag voor u klaar om te kijken naar de beste mogelijkheden voor uw wanden of plafonds. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van decoratieve wandafwerkingen. Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen en al onze medewerkers zijn gespecialiseerd in latex spuitwerk. Wanneer u op zoek bent naar een unieke afwerking van uw wanden, zit u goed bij Stucadoorsbedrijf Lange! U kunt ons telefonisch bereiken via 0180 – 64 70 98 of mailen naar info@stucadoorsbedrijflange.nl