Stucwerk

Als u op zoek bent naar een professioneel stucadoorsbedrijf in de omgeving van Barendrecht, dan zit u goed bij Stucadoorsbedrijf Lange. Wij verzorgen stucwerk in alle soorten en maten en we werken tevens uitsluitend met premium materialen en al onze medewerkers zijn gediplomeerd. Wij verzorgen hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Een klus die veel precisie vereist

Stucadoorsbedrijf Lange stucwerk BarendrechtStucwerk aanbrengen op een muur kan een hele lastige klus zijn. Het vereist oefening en veel precisie om deze klus goed uit te voeren. U zult een onregelmatigheid direct zien zitten. Daarom raden wij aan om dit werk te laten uitvoeren door een professional. Dat zult u zeker in het resultaat terugzien. Wij helpen u graag verder om zo uw huis om te toveren tot uw droom(t)huis. Al onze stucadoors hebben jarenlange ervaring en zijn hierin gespecialiseerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij verzorgen alle soorten stucwerk

Stucwerk is er in vele verschillende soorten en elke soort vereist zijn eigen techniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende varianten:

  • Sierpleister, deze variant zorgt voor een mooie afwerking van uw muren en/of plafond.
  • Spackspuiten, door middel van een speciale spuitmachine brengen wij 2 lagen stucwerk aan. De eerste laag is om de muur vlak te maken en de tweede laag is om de muur af te werken met bijvoorbeeld een korrel.
  • Saus- of behangklaar stucwerk, u kunt direct beginnen met het sausen of behangen van uw muur!
  • Raapwerk, ideaal voor het vlak maken van een scheve muur.

Kunnen wij u binnenkort verwelkomen?

Bent u op zoek naar een professionele stucadoor met jarenlange ervaring die werkt tegen een gunstig tarief? Kijk dan niet verder en neem telefonisch contact met ons op via 0180 – 64 70 98 of mail naar info@stucadoorsbedrijflange.nl. Stucadoorsbedrijf Lange staat voor u klaar!