Spachtelputz

Bent u op zoek naar een unieke afwerking voor uw wanden? Overweeg dan eens spachtelputz. Stucadoorsbedrijf Lange zorgt voor deze decoratieve structuur op uw wanden. Spachtelputz zorgt voor een unieke uitstraling van uw woning, bedrijf of pand. Er zijn veel mogelijkheden om spachtelputz te integreren, wij helpen u graag verder om te kijken naar de meest ideale optie voor u! Op zoek naar spachtelputz? Bij stucadoorsbedrijf Lange bent u aan het juiste adres!

Maatwerk

Spachtelputz is handwerk. Wij zetten de stuclaag handmatig met een spaan op. Spaan is de Nederlandse vertaling van het Duitse woord spachtel en putz is Duits voor pleister, daar komt dus ook de naam vandaan. Wij brengen dit stucwerk aan in een laag van 1 tot 4 millimeter. Doordat er verschillende korreldiktes beschikbaar zijn kunt u zelf kiezen hoe u de structuur op uw muur wilt hebben. Een dikkere korrel geeft een grovere structuur. U geeft uw wensen aan ons door en verzorgen een geheel unieke wandafwerking op maat.

Spachtelputz

De voordelen:

  • Boen- en stootvast;
  • In elke kleur aan te brengen;
  • Kleurecht;
  • Structuur zelf te bepalen;
  • Geschikt voor binnen en buiten.

Spachtelputz als wandafwerking? Wij helpen u!

Stucadoorsbedrijf Lange staat graag voor u klaar om te kijken naar de beste mogelijkheden voor uw wanden of plafonds. We zijn gespecialiseerd in stuc- en pleisterwerk en wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen en al onze medewerkers zijn gespecialiseerd. Wanneer u op zoek bent naar een unieke afwerking van uw wanden, zit u goed bij Stucadoorsbedrijf Lange.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op! U kunt ons ook direct telefonisch bereiken via 0180 – 64 70 98 of 06 – 15 21 45 89. U kunt ook mailen naar info@stucadoorsbedrijflange.nl. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!

Hoe werkt Stucadoorsbedrijf Lange?

Nadat u vrijblijvend contact met ons heeft gelegd en enthousiast bent geworden over onze dienstverlening maken wij de eerste afspraak met u. Dit betreft een tweetal uren waarin een offerte kan worden opgesteld en een kleuradvies kan worden gegeven. Wij voeren naar u wens de opdracht zo spoedig mogelijk uit. Uiteindelijk kunt u erop rekenen dat de opdracht in 2 tot 5 weken klaar is!