Sierpleister

Bent u op zoek naar een specialist in stuc- en pleisterwerk? Stucadoorsbedrijf Lange is wat u zoekt!

Bent u op zoek naar een unieke afwerking voor uw wanden of plafond? Overweeg dan eens sierpleister. Sierpleister zorgt voor een decoratieve structuur op uw wanden of plafond. Deze structuur zorgt voor een compleet andere en unieke uitstraling van uw woning, bedrijf of pand. Er zijn veel mogelijkheden om sierpleister te integreren, wij helpen graag verder om te kijken naar de meest ideale optie voor u! Bij stucadoorsbedrijf Lange bent u aan het juiste adres!

Specialist in sierpleister

Wanneer u besluit om uw wanden en/of plafonds door ons te laten afwerken met sierpleister zijn er verschillende mogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn voornamelijk afhankelijk van de structuur die u het mooist vindt. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende varianten:

  • Sierpleister Barendrecht GranolSpachtelputz: Dit is een afwerking waarin steenkorrels zijn verwerkt. U kunt zelf de keuze maken tussen een fijne of een grove korrel.
  • Rustiekputz: Deze variant is ook wel bekend onder de naam Barokputz. Deze vorm van sierpleister zorgt voor een rustieke afwerking waarin kleine groeven zijn verwerkt.
  • Granol: Dit patroon is te vergelijken met de rustiekputz alleen dan veel grover. Het heeft dan ook een wat hardere uitstraling dan Rustiekputz. (Zie afbeelding).
  • Schuren: Dit is een populaire afwerking voor plafonds. Door het ronde design zorgt u voor een plafond die in het oog springt!

Sierpleister nodig? Wij helpen u graag!

Wij van Stucadoorsbedrijf Lange staan graag voor u klaar om te kijken naar de beste mogelijkheden voor uw wanden of plafonds. Er zijn ontzettend daarnaast nog veel mogelijkheden op het gebied van decoratieve wandafwerkingen. Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen en al onze medewerkers zijn gespecialiseerd in sierpleisterwerk. Wanneer u op zoek bent naar een unieke afwerking van uw wanden, zit u goed bij Stucadoorsbedrijf Lange!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 0180 – 64 70 98 of mailen naar info@stucadoorsbedrijflange.nl