Sausklaar maken

Sausklaar maken, is dat nodig?

Het sausklaar maken is bedoeld om een oppervlakte glad en vlak te maken voordat deze gesausd wordt. In de meeste gevallen gaat het om (betonnen) wanden en plafonds. Een dunne laag gipsmortel zorgt ervoor dat de oppervlakte glad genoeg is om te kunnen sauzen. Deze laag heeft vaak een dikte tussen de 1 en 6 millimeter. Wij adviseren zeker om uw wanden en plafonds sausklaar te laten maken zodat er geen oneffenheden naar voren komen tijdens het sauzen.

Schakel een specialist in!

sausklaar maken

Het is belangrijk dat het sausklaar maken zorgvuldig en zeer precies gebeurd. Voor een ervaren specialist is het gebruiken van de juiste technieken en middelen geen enkel probleem. Wilt u de klus graag zelf klaren, maar heeft u weinig tot geen ervaring, dan zult u zien dat het een energie- en tijdrovende klus zal worden. Stucadoorsbedrijf Lange neemt deze klus graag voor u uit handen.

Stucadoorsbedrijf Lange is een zeer ervaren partij. Het bedrijf is in 2002 opgericht door de heer Lange, die zelf al 25 jaar ervaring heeft als stucadoor. Sausklaar maken is één van de specialismen. Wanneer u ervoor kiest om u wanden, muren en/of plafond door Stucadoorsbedrijf Lange te laten afwerken, dan kiest u voor ervaring en hoogwaardige kwaliteit.

Onze werkwijze

Wanneer u contact met ons heeft opgenomen, plannen wij een eerste afspraak met u in. Wij nemen voor deze afspraak uitgebreid de tijd. Tijdens deze afspraak geven wij u onder andere kleurenadvies en stellen wij geheel gratis en vrijblijvend een offerte op. Wanneer u ervoor kiest om uw opdracht door ons uit te laten voeren, plannen wij samen met u de uitvoering in.

Meer informatie over het sausklaar maken

Wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn betreft het sausklaar maken? Neem dan vooral contact met ons op! U kunt ons direct bellen via 0180-647098 of u kunt vrijblijvend ons contactformulier invullen. Wij staan u graag te woord met deskundig advies!