Pleisterwerk

Stucadoorsbedrijf Lange neemt het voor u uit handen!

Bent u op zoek naar een professioneel stucadoorsbedrijf dat het gehele proces voor u uit handen neemt? Dan bent u bij Stucadoorsbedrijf Lange op het juiste adres. Wij verzorgen pleisterwerk in alle soorten en maten. We werken uitsluitend met gediplomeerde medewerkers en premium materialen. U krijgt van ons hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Verschil stuc- en pleisterwerkpleisterwerk

De termen stuc- en pleisterwerk worden in veel gevallen door elkaar gebruikt. Het doel is dan ook vaak hetzelfde: het wegwerken van scheuren en onzuiverheden op de muur of het plafond. Het verschil is de hoeveelheid water dat aan het stucgips wordt toegevoegd. Pleisterwerk wordt vaker gebruikt voor diepe onzuiverheden waardoor dit ook voor buitenwanden geschikt is.

Wat is pleisterwerk?

Het betreft een dunne gipslaag van 3 t/m 5 mm dikte. Hiermee wordt een gladde afwerking op wanden en plafonds verkregen. Het wordt aangebracht op een vlakke ondergrond. Dit kan zowel in een nieuwbouwwoning als op ouder stucwerk en/of gipsplaten. Uw wanden en plafonds zullen allure uitstralen!

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten pleisterwerk. Zo is er wit pleisterwerk. Hierbij wordt het plafond of de muur glad afgewerkt en kan deze door de schilder worden voorzien van de uiteindelijke kleur of behang. Daarnaast is ook sierpleister een van de mogelijkheden. Hierbij wordt er een structuur toegevoegd. De structuur kan variëren van subtiel tot ietwat grover.

Op zoek naar een specialist?

Bent u op zoek naar een specialist? Dan bent u bij Stucadoorsbedrijf Lange op het juiste adres. Wij nemen het volledige proces voor u uit handen. Het resultaat is van zeer hoge kwaliteit. Meer informatie of een vraag? Neem gerust contact met ons op! u kunt ons telefonisch bereiken via 0180-647098 of 06-15214589. U kunt tevens mailen naar info@stucadoorsbedrijflange.nl. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!