Muur behangklaar maken

Voordat een muur behangen kan worden dient u deze muur eerst behangklaar te maken. Dit zorgt ervoor dat het behang na het behangen geen onregelmatigheden vertoont of dat het behang niet goed blijft zitten. De muur dient daarom eerst glad en schoon gemaakt te worden. Een perfecte manier om een muur gereed te maken voor het behang is door deze te stucen.

Muur behangklaar maken door deze te stucen

De muur kan het beste gereedgemaakt worden door te stucen wanneer de muur:

  • Een grove structuur heeft.
  • Er teveel oneffenheden in zitten.
  • Of als er beschadigingen aanwezig zijn.

De stucadoor kan middels stucen ervoor zorgen dat de muur weer mooi glad is en dat de oneffenheden weg gewerkt zijn. Een muur die behangklaar gemaakt is middels stucen is meestal minder vlak dan een muur die sausklaar gemaakt is door te stucen. Dit komt omdat het behang zelf de kleinste oneffenheden nog wegwerkt.

Een professional inhuren voor het stucen van uw muur

Met handige trucjes en middeltjes valt een muur door u zelf behangklaar te maken. Echter zijn  fouten snel gemaakt als u dit zelf uitvoert. De herstellingskosten die u achteraf kunt verwachten kunnen aardig oplopen. Om ervoor te zorgen dat de muur meteen perfect behangklaar gemaakt wordt  doet u er goed aan een professional in te schakelen. Deze hebben de nodige kennis ervaring om de klus voor u te klaren. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd en wellicht geld maar bent u ook verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Bent u geïnteresseerd in het laten stucen van uw muur door een professional?

Indien u graag uw muur behangklaar wilt laten maken door één van onze professionals schroom dan niet om contact met ons op te nemen middels ons contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk bij u terugkomen.