Muur egaliseren

Muur egaliserenWanneer een muur niet glad is om het direct te behangen, betekent dit dat u moet beginnen met het egaliseren van de muur. Hierdoor krijgt u het mooiste eindresultaat. Het egaliseren van een muur is het met een spaan aanbrengen van een speciale pasta. Na ongeveer 6 uur kunt u beginnen met het behangen, dan is de pasta volledig uitgehard. Wilt u toch liever de werkzaamheid van een muur egaliseren of een ander stuc- of pleisterwerk uit handen geven? Wij bij Stucadoorsbedrijf Lange kunnen u hiermee helpen.

Waarom een muur egaliseren?

Met de ruim 25 jaar ervaring van ons bedrijf leveren wij al het stuc- en pleisterwerk met de hoogste kwaliteit. Door te stucadoren, pleisteren of door een muur te egaliseren wordt deze zo glad mogelijk gemaakt. Hierdoor kan er op een optimale manier behangen of gesausd worden. Naast de werkzaamheden voor het stuc- en pleisterwerk, kunt u ook bij Stucadoorsbedrijf Lange terecht voor onderhoud en renovatie. Wij zijn niet alleen werkzaam voor particulieren, maar ook behandelen wij kantoren, opslagruimtes en fabrieken.

De werkwijze van Stucadoorsbedrijf Lange

Wij bij Stucadoorsbedrijf Lange verzekeren u altijd van het beste eindresultaat. Wij maken een eerste afspraak met u nadat u vrijblijvend contact met ons heeft opgenomen. In deze eerste afspraak kunnen wij advies geven over de mogelijkheden en de verschillende kleuren. Daarnaast kan een eerste offerte opgesteld worden. Wanneer u ervoor kiest om het stuc- en pleisterwerk door ons uit te laten voeren, zullen wij samen met u de gehele uitvoering in gaan plannen. De opdracht zal uiteindelijk in 2 tot 5 weken klaar zijn!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een van de werkzaamheden van Stucadoorsbedrijf Lange? Of wilt u meer informatie over een muur laten stucadoren, pleisteren of egaliseren? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via: 0180 – 64 70 98 of 06 – 15 21 45 89. Of stuur een mail naar  info@stucadoorsbedrijflange.nl.