Pleisterwerk laten doen

Wanneer u pleisterwerk wilt laten doen bent u bij Stucadoorsbedrijf Lange aan het juiste adres. Wij verzorgen pleisterwerk in alle soorten en maten. We werken uitsluitend met gediplomeerde medewerkers en kwalitatief hoogstaande materialen. Tevens leveren wij altijd hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij zijn namelijk pas tevreden zijn wanneer u dat ook bent. Wij vertellen u graag meer over hoe uw pleisterwerken door ons kunt laten doen.

Wat is pleisterwerk?

Pleisterwerk is een dunne gipslaag van 3 t/m 5 millimeter dik. Dit wordt bijvoorbeeld aangebracht op wanden en plafonds om zo een gladde afwerking te creëren. Het wordt aangebracht op een vlakke ondergrond. Dit kan zowel in een nieuwbouwwoning als op ouder stucwerk en/of gipsplaten. Uw wanden en plafonds zullen een fantastische uitstraling krijgen. Dit heeft uiteraard zijn effect op het gehele interieur.

Verschillende soorten pleisterwerk

Slider stucen

Er zijn verschillende soorten pleisterwerk. Zo is er wit pleisterwerk. Hierbij wordt het plafond of de muur glad afgewerkt en kan deze door de schilder worden voorzien van de uiteindelijke kleur of behang. Daarnaast is ook sierpleister een van de mogelijkheden. Hierbij wordt er een structuur toegevoegd. De structuur kan variëren van subtiel tot ietwat grover.

Verschil stuc- en pleisterwerk

De termen stuc- en pleisterwerk worden in veel gevallen door elkaar gebruikt. Het doel is echter ook vaak hetzelfde: het wegwerken van scheuren en onzuiverheden op de muur of het plafond. Het verschil is de hoeveelheid water dat aan het stucgips wordt toegevoegd. Pleisterwerken worden tevens vaker gebruikt voor diepe onzuiverheden waardoor dit ook voor buitenwanden geschikt is.

Meer informatie? Neem contact op!

Heeft u interesse om pleisterwerk door ons te laten uitvoeren? Neem dan gerust contact op! Tevens wanneer u meer informatie wilt over pleisterwerk of een van onze andere diensten kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder!