Sausklaar stucen

Door een muur sausklaar te stucen, zorgt u ervoor dat de oppervlakte van de muur zo glad mogelijk wordt voordat deze gesausd wordt. Hierdoor krijgt u het mooiste eindresultaat. Het sausklaar stucen is in de meeste gevallen nodig bij betonnen wanden of plafonds. Wij bij Stucadoorsbedrijf Lange adviseren u graag om uw wanden en plafonds sausklaar te maken, zodat er achteraf geen oneffenheden naar voren komen. Met ruim 25 jaar ervaring leveren wij al het stuc- en pleisterwerk met de hoogste kwaliteit.

Onze werkwijze

Het sausklaar stucen van een muur of plafond is geen gemakkelijk klus, het is daarom belangrijk dat dit zorgvuldig en zeer precies gebeurd. Hierbij is het ook van belang dat de juiste technieken en middelen gebruikt worden. Daarnaast kan het sausklaar maken een tijdrovende klus zijn wanneer u niet veel ervaring heeft hiermee. Stucadoorsbedrijf Lange neemt deze klus daarom graag voor u uit handen! Als u ervoor kiest om ons in te schakelen, zullen wij een eerste afspraak met u inplannen. In deze afspraak nemen wij uitvoerig de tijd om onder andere uw wensen te bespreken, maar ook geven wij u kleurenadvies en stellen wij geheel gratis en vrijblijvend een offerte op.

Waarom stucadoorsbedrijf Lange?

Met de ruim 25 jaar ervaring van Stucadoorsbedrijf Lange is het sausklaar stucen één van onze specialismen. Wij geven u altijd deskundig advies, leveren u hoogwaardige kwaliteit, en zullen altijd luisteren naar de wensen van de klant. Daarbij geldt ook dat de gehele uitvoering altijd in overleg zal gaan, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Interesse in het sausklaar laten stucen?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van het sausklaar maken? Neem gerust contact met ons op, middels het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken 0180 – 64 70 98 of 06 – 15 21 45 89. Of stuur een mail naar  info@stucadoorsbedrijflange.nl. Wij staan graag voor u klaar!