Stuc- en pleisterwerk Barendrecht

Bent u aan het verbouwen en wilt u uw huis stuccen in de omgeving van Barendrecht? Kies dan voor de vakkundigheid van Stucadoorsbedrijf Lange! Wij verzorgen stucwerk in alle soorten en maten en we werken tevens uitsluitend met premium materialen en al onze medewerkers zijn gediplomeerd. Wij verzorgen hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Stuc- en pleisterwerk vereist veel precisie

Stucadoorsbedrijf Lange stucwerk Barendrecht Stuc- en pleisterwerkStuc- en pleisterwerk aanbrengen op een muur vereist veel precisiewerk. We raden het daarom ook ter strengste af om deze werkzaamheden zelf uit te voeren. Onregelmatigheden zijn direct zichtbaar. Kies daarom voor uw stuc-en pleisterwerk voor een professional.  Dat zult u zeker in het resultaat terugzien. Wij helpen u graag verder om zo uw huis om te toveren tot uw droom(t)huis in omgeving Barendrecht. Al onze stucadoors hebben jarenlange ervaring en zijn hierin gespecialiseerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij verzorgen alle soorten stucwerk

Stucwerk is er in vele verschillende soorten en elke soort vereist zijn eigen techniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende varianten:

  • Sierpleister, deze variant zorgt voor een mooie afwerking van uw muren en/of plafond.
  • Spackspuiten, door middel van een speciale spuitmachine brengen wij 2 lagen stucwerk aan. De eerste laag is om de muur vlak te maken en de tweede laag is om de muur af te werken met bijvoorbeeld een korrel.
  • Saus- of behangklaar stucwerk, u kunt direct beginnen met het sausen of behangen van uw muur!
  • Raapwerk, ideaal voor het vlak maken van een scheve muur.

Wilt u meer informatie over stuc- en pleisterwerk in de omgeving Barendrecht?

Bent u op zoek naar een stucadoor voor uw stuc- en pleisterwerk in de omgeving Barendrecht tegen een gunstig tarief?  Kijk dan niet verder en neem telefonisch contact met ons op via 0180 – 64 70 98 of mail naar info@stucadoorsbedrijflange.nl. Stucadoorsbedrijf Lange staat voor u klaar!