Stucadoor in Barendrecht

Stucadoor Barendrecht

Bent u op zoek naar een vakkundige stucadoor in Barendrecht? Dan bent u bij Stucadoorsbedrijf Lange helemaal aan het juiste adres. Wij helpen u graag met al uw stuc- en pleisterwerk.

Stucadoor in Barendrecht

Als stucadoorsbedrijf in Barendrecht voorzien wij onze klanten van professioneel stucwerk op muren en plafonds. Het stucwerk bestaat uit een plastisch mengsel van gips, marmerpoeder en lijmwater en wordt onder andere gebruikt als beschermlaag of als versiering van wanden en plafonds.

wij zijn u niet alleen graag van dienst voor al uw stucwerk, naast stucwerk kunnen wij namelijk ook uw woning of kantoorpand voorzien van sierpleister, wandafwerking, plafondafwerking, pleisterwerk of raapwerk. Stucadoorsbedrijf Lange is uw stucadoor in Barendrecht voor het complete pakket aan stuc- en pleisterwerk.

Stucadoorsbedrijf Lange

Het bedrijf werd in 2002 opgericht door de heer Lange, die zelf al 25 jaar werkzaam is als stucadoor. Met zijn jarenlange ervaring weet de heer Lange als geen ander hoe belangrijk goed stucwerk is, daarom werken we bij Stucadoorsbedrijf Lange uitsluitend met professionele vakmannen.

Zodra u interesse toont in onze diensten, maken wij altijd eerst een afspraak. Tijdens deze geheel vrijblijvende afspraak bekijken we de werkzaamheden, stellen we een offerte op en kunnen wij u advies geven. Zodra u akkoord gaat voeren we de opdracht zo snel mogelijk uit, vaak zelfs al binnen 2 tot 5 weken.

  • Jarenlange ervaring
  • Professioneel en betrouwbaar
  • Duidelijke communicatie
  • Snelle oplevering van de werkzaamheden

Zoekt u een stucadoor in Barendrecht en wilt u ons inschakelen of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan snel contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons bereiken via 0180 – 64 70 98 of info@stucadoorsbedrijflange.nl.