Stucen nieuwbouw

Stucen nieuwbouw | Heeft u onlangs een prachtige nieuwbouwwoning gekocht en zoekt u een stukadoor die uw nieuwbouw kan stucen? Kies dan voor Stucadoorsbedrijf Lange, een in 2002 opgericht stukadoorsbedrijf. Lange heeft zelf al 25 jaar ervaring als stukadoor. U kiest daardoor niet alleen voor ervaring, maar ook voor kwaliteit!

Verhalen omtrent stucen nieuwbouw

Er gaan veel verhalen rond over het stucen van nieuwbouw en dit zijn vooral verhalen tegen het stucen van nieuwbouw. Door de technologische ontwikkelingen en de speciale technieken van tegenwoordig, kan nieuwbouw gewoon worden gestuct. De gebruikte materialen zijn vandaag de dag veel flexibeler dan vroeger en scheurtjes komen nog amper voor. Stucadoorsbedrijf Lange gebruikt zelf ook de nieuwste technieken bij het stucen. U bent voor stucwerk aan uw nieuwbouwwoning bij ons aan het juiste adres. Met ons gladde pleisterwerk zorgen wij voor gladde muren en plafonds, wat voor een strakke afwerking zorgt. En een strakke afwerking maakt uw woning visueel groter en staat tevens ook heel modern.

Verschillende vormen stuc- en pleisterwerk

Stucadoorsbedrijf Lange levert verschillende vormen stuc- en pleisterwerk:

  • Stucwerk: om uw muren een deklaag te geven en om wanden en zolderingen te versieren
  • Sierpleister: om uw muren een mooie en praktische afwerking te geven
  • Wandafwerking: om uw wanden klaar te maken voor verdere afwerking
  • Plafondafwerking: om uw plafond al dan niet glad af te werken
  • Pleisterwerk: een dunne gipslaag om uw wanden en plafonds glad af te werken
  • Raapwerk: om scheve muren of plafonds weer recht te maken door bepaalde delen dikker of juist dunner te maken

Onze werkwijze

Wanneer u contact met ons opneemt, plannen wij een eerste afspraak met u in. Voor deze afspraak nemen wij vaak uitgebreid de tijd. Wij stellen een offerte op een geven u kleurenadvies. Dit doen wij geheel gratis en vrijblijvend, mits er goed gecommuniceerd wordt over de voortgang van de opdracht. Vervolgens voeren wij de opdracht zo spoedig mogelijk uit. Vaak zijn wij na 2 tot 5 weken klaar met de opdracht, al hangt dit wel af van de periode en de grootte van de opdracht.

Meer informatie over stucen nieuwbouw

Wilt u graag meer informatie over onze diensten of bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij het stucen van nieuwbouw? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag bij met deskundig advies.