Stukadoor in Vlaardingen

Op zoek naar een vakkundige stukadoor in Vlaardingen? Bij Stucadoorsbedrijf Lange kunt u terecht voor alle wandafwerkingen!

Uw gespecialiseerde stukadoor in Vlaardingen

Wilt u graag uw wanden een nieuwe gezicht geven? Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het vakkundig en grondig uitvoeren van zowel stuc– als pleisterwerk. Hierdoor hebt u de perfecte basis voor behang of saus! Wij kunnen uw wanden voorzien van verschillende soorten wandafwerking waaronder sierpleister en latex spuitwerk. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud of renovatie. Hebt u een grote klus? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn! Wij hebben namelijk ervaring in het afwerken van wanden in fabrieken, opslagruimtes en kantoren.

De perfecte afwerking

Naast wandafwerking kunt u bij ons ook terecht voor plafondafwerking. Wij hebben namelijk ruime ervaring met het aanbrengen van allerlei soorten sierpleister. Hierdoor krijgt u een mooie afwerking op uw wanden of plafonds. Daarnaast kunt u er bij ons ook voor kiezen om uw wanden te laten spuiten. U kunt dan kiezen uit de materialen latex en spackverf. Weet u niet zeker welke muurafwerking het beste is? Wij adviseren u graag!

Onze werkwijze

U wilt u wanden of plafonds door ons laten afwerken? Dan maken wij een afspraak met u. Tijdens deze afspraak gaan wij met u om de tafel zitten en geven wij u advies over de beste afwerking en kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste kleur. Daarna maken wij een offerte voor u op. Voor ons advies en de offerte brengen wij een bedrag in rekening. Mochten de werkzaamheden door ons uitgevoerd worden vervallen deze kosten. Na akkoord voeren wij de opdracht binnen korte tijd voor u uit. Dit is meestal in twee tot vijf weken.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt bellen naar 0180 647098 of 0615214589. Daarnaast kunt u ook mailen naar info@stucadoorsbedrijflange.nl. Stucadoorsbedrijf Lange, voor al uw wandafwerkingen!