Stucadoorsbedrijf Barendrecht

Zoekt u een betrouwbare en professionele specialist in stucwerk, pleisterwerk of spuitwerk? Dan is Stucadoorsbedrijf Lange in Barendrecht uw perfecte partner. Of het nu gaat om de wanden in een woning of bedrijfspand, wij weten er raad mee. Ons bedrijf is gevestigd in Barendrecht en werkzaam in de omgeving van Spijkenisse, Heerjansdam, Dordrecht en Ridderkerk.

Stucadoorsbedrijf BarendrechtOnderhoud en renovatie van uw pand

Voor onderhoud en renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben ruime ervaring. Wij gaan professioneel te werk. Een heldere communicatie en duidelijke afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren wat wij zijn overeengekomen en zullen u altijd voorzien van het beste advies. U kunt bovendien vertrouwen op onze jarenlange ervaring.

Bedrijven en particulieren

Ons klantenbestand bestaat uit zowel bedrijven als particulieren. Onderhoud van uw woning, villa, kantoorpand, horecagelegenheid, zorgcentrum of vereniging is voor ons geen enkel probleem. Gladde muren, wandafwerking en prachtige decoratie. Daar gaat het om! Een prachtig resultaat en een tevreden klant staan bij ons immers voorop.

Stuc- en pleisterwerk in Barendrecht

Heeft u stuc- en pleisterwerk en u zoekt daarvoor een een professioneel stukadoorsbedrijf dat betrouwbaar te werk gaat? Zoek dan niet verder en schakel Stucadoorsbedrijf Lange in!

U kunt hierbij denken aan onder andere de volgende klussen:

  • Stucwerk voor gladde muren. Stucwerk is een plastisch mengsel van gips, marmerpoeder en lijmwater.
  • Sierpleister voor een mooie afwerking van muren. U kent misschien wel Spachtelputz, een mengsel van gebroken marmerkorrels en een bindmiddel gebaseerd op kunststof. Of Rustiekputz, met een iets grovere structuur dan Spachtelputz. Een ander bekend merk is Granol, nog wat grover en aan te brengen in alle kleuren.
  • Wandafwerking ter voorbereiding voor behang, sierpleister of spuitwerk. De muren glad genoeg maken voor een sauslaag, skinbehang of een verflaag. Wandafwerking middels een schuurlaag op de mortel van de wanden, voor een vlakke ondergrond. Wij adviseren deze laag tevens van een sauslaag te voorzien, dit beschermt tegen bevuiling en beschadiging.
  • Plafondafwerking met wit pleisterwerk, schuurwerk of spackspuitwerk.
  • Pleisterwerk waardoor wanden en plafonds een gladde afwerking krijgen. Geschikt in een nieuwbouw woning of op oud stucwerk en gipsplaten. Pleisterwerk is een gipslaag van 3 t/m 5 mm dik en geeft tevens allure aan wanden en plafonds.
  • Raapwerk is uitermate geschikt voor het recht maken van scheve muren of plafonds, en is prima in vochtige ruimtes voordat deze betegeld worden. Ook kunnen er ronde profielen in worden verwerkt.

Voor meer informatie of vragen over bovenstaande klussen kunt u contact met ons opnemen. Stucadoorsbedrijf Lange in Barendrecht kan u uitstekend adviseren over de beste oplossing. Met de ervaring en expertise van Stucadoorsbedrijf Lange in Barendrecht bent u verzekerd van kwaliteit!

Neem contact op met stucadoorsbedrijf Lange in Barendrecht

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Stucadoorsbedrijf Lange? Vul direct ons contactformulier in! U kunt ook direct bellen naar 0180 – 64 70 98 of mailen naar info@stucadoorsbedrijflange.nl. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet! Voor zowel grote als kleine projecten kunt u prima bij ons terecht.