Wandafwerking

Wandafwerking bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van uw huis en is het visitekaartje van uw woning. U wilt uiteraard dat uw woning er stralend uitziet en om dit te bereiken kunt u kiezen voor een gladde, glanzende afwerking, of voor een afwerking met structuur. U kunt uw wanden onder andere laten behangen, schilderen, stucen en spuiten.

Soorten wandafwerking

Stucadoorsbedrijf Lange is in 2002 opgericht door de heer Lange, die zelf al 25 jaar ervaring heeft als stucadoor. Wandafwerking behoort tot onze specialismen. Wanneer u kiest voor Stucadoorsbedrijf Lange, dan kiest u automatisch voor ervaring en hoogwaardige kwaliteit. Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van wandafwerking, maar de meest voorkomende manieren zijn:

  • Behang- of spuitklaar:

Bij deze methode wordt de wanden gepleisterd, om ervoor te zorgen dat deze glad genoeg zijn om er behang, sierpleisters of spuitwerk op aan te brengen.

  • Pleisterwerk- en sausklaar:

Bij deze vorm van wandafwerking worden de wanden zodanig glad afgewerkt, dat ze geschikt zijn voor het aanbrengen van een sauslaag, verflaag, skinbehang en dergelijke. De schilder kan deze eindafwerkingen voor u aanbrengen.

  • Schuurwerk:

Met schuurwerk wordt er een schuurlaag aangebracht op de mortel van de wanden. Hierdoor ontstaat er een vlakke ondergrond. De schuurlaag is nagenoeg wit, maar ons advies is om deze laag van een sauslaag te voorzien. Dit voorkomt eventuele bevuilingen en beschadigingen.

  • Latex spuitwerk

Latex spuitwerk is een vorm van airless spuiten. Bij deze methode wordt het latex onder hoge druk op een oppervlak gespoten. Door uw muur of plafond met latex te laten spuiten, krijgen deze oppervlakken een geheel ander uiterlijk. Ze worden mooi, egaal en streeploos. Met latex spuitwerk wordt het meest gladde resultaat bereikt.

Onze werkwijze

Wanneer u contact met ons heeft opgenomen, plannen wij een eerste afspraak met u in. Wij nemen voor deze afspraak uitgebreid de tijd, geven u kleurenadvies en stellen geheel gratis en vrijblijvend een offerte op (mits er goed gecommuniceerd wordt over de voortgang van de opdracht). Vervolgens voeren wij de opdracht zo spoedig mogelijk uit.

Meer informatie over wandafwerking

Wilt u graag meer informatie over onze diensten of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn omtrent wandafwerking? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord met deskundig advies.