Plafondafwerking

Plafondafwerking is, net als wandafwerking, van groot belang voor de sfeer en uitstraling van uw huis. Om uw woning er zo mooi mogelijk uit te laten zien en ervoor te zorgen dat alles in uw woning goed op elkaar aansluit, moet u goed nadenken over het soort plafondafwerking. U kunt kiezen voor een strakke en gladde afwerking, of juist voor een afwerking met structuur.

Stucadoorsbedrijf Lange is een ervaren partij als het om verschillende soorten afwerkingen gaat. Het bedrijf is in 2002 opgericht door de heer Lange, die zelf al 25 jaar ervaring heeft als stukadoor. Plafondafwerking is één van onze specialismen. Wanneer u ervoor kiest om u plafond door Stucadoorsbedrijf Lange te laten afwerken, dan kiest u voor ervaring en hoogwaardige kwaliteit.

Mogelijkheden op het gebied van plafondafwerking

Er zijn verschillende mogelijkheden omtrent de afwerking van uw plafonds. De meest voorkomende manieren zijn:

  • Wit pleisterwerk (sausklaar)

Met deze methode werken wij uw plafond glad af. Uw plafond kan vervolgens worden voorzien van een sauslaag. Deze sauslaag kunt u in verschillende kleuren laten aanbrengen door een vakschilder.

  • Schuurwerk

Door te kiezen voor schuurwerk, is uw plafond direct kant-en-klaar. Tijdens onze schuurwerkzaamheden kunnen wij, indien u dat wenst, verschillende structuren aanbrengen. U kunt hierbij denken aan het aanbrengen van draai-effecten.

  • Spackspuitwerk

Spackspuitwerk is een afwerkmethode die wordt gehanteerd in de woning- en utiliteitsbouw. Ook deze vorm van plafondafwerking is kant-en-klaar. In de meeste gevallen voeren wij deze afwerking uit in een witte kleur, maar op aanvraag is het ook mogelijk om de afwerking van een andere kleur te voorzien.

  • Latex spuitwerk

Latex spuitwerk is een vorm van airless spuiten. Bij deze methode wordt het latex onder hoge druk op een oppervlak gespoten. Door uw muur of plafond met latex te laten spuiten, krijgen deze oppervlakken een geheel ander uiterlijk. Ze worden mooi, egaal en streeploos. Met latex spuitwerk wordt het meest gladde resultaat bereikt.

Onze werkwijze

Wanneer u contact met ons heeft opgenomen, plannen wij een eerste afspraak met u in. Wij nemen voor deze afspraak uitgebreid de tijd. Tijdens deze afspraak geven wij u onder andere kleurenadvies en stellen wij geheel gratis en vrijblijvend een offerte op (mits er goed gecommuniceerd wordt over de voortgang van de opdracht). Wanneer u ervoor kiest om uw opdracht door ons uit te laten, dan voeren wij deze zo spoedig mogelijk uit.

Meer informatie over plafondafwerking

Wilt u graag meer informatie over onze diensten of bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is betreffende plafondafwerking? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord met deskundig advies.