Sierpleister Barendrecht

Sierpleister Barendrecht | Bent u op zoek naar een unieke afwerking voor uw wanden of plafond? Overweeg dan eens sierpleister. Het sierpleister van Stucadoorsbedrijf Lange Barendrecht zorgt voor een decoratieve structuur op uw wanden of plafond. Deze structuur zorgt voor een compleet andere en unieke look voor uw woning, bedrijf of pand. Er zijn veel mogelijkheden om sierpleister te integreren, wij helpen graag verder om te kijken naar de meest ideale optie voor u! Sierpleister Barendrecht, bij ons zit u goed!

Gespecialiseerd in verschillende vormen sierpleister

Wanneer u besluit om uw wanden door ons te laten afwerken met sierpleister zijn er verschillende mogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn voornamelijk afhankelijk van het structuur dat u het mooist vind voor de afwerking van uw wanden. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende varianten van sierpleister aanbrengen:

  • Sierpleister Barendrecht GranolSpachtelputz: Dit is een afwerking waarin steenkorrels zijn verwerkt. U kunt zelf de keuze maken tussen een fijne of een grove korrel.
  • Rustiekputz: Deze variant is ook wel bekend onder de naam Barokputz. Deze vorm van sierpleister zorgt voor een rustieke afwerking waarin kleine groeven zijn verwerkt.
  • Granol: Dit patroon is te vergelijken met de rustiekputz alleen dan veel grover. Het heeft dan ook een wat hardere uitstraling dan Rustiekputz.
  • Schuren: Dit is een populaire afwerking voor plafonds. Door het ronde design zorgt u voor een plafond die in het oog springt!

Sierpleister Barendrecht, mogen wij u helpen?

Wij van Stucadoorsbedrijf Lange staan graag voor u klaar om te kijken naar de beste mogelijkheden voor het aanbrengen van stucwerk en pleisterwerk op uw wanden of plafonds. Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen en al onze medewerkers zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van Sierpleister. Wanneer u op zoek bent naar een unieke afwerking van uw wanden, zit u goed bij Stucadoorsbedrijf Lange.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op of bel direct naar 0180 – 64 70 98!