Stucco Mat van Brander voor een zachte, fluweelachtige wandafwerking

Wie in zijn woning of bedrijfspand echt de puntjes op de i wil zetten, zal de wanden door een stukadoorsbedrijf af willen laten werken met met een mooi decoratief effect. Om dit netjes  af te werken, moet een stukadoorsbedrijf er normaal gesproken heel wat aandacht en tijd in steken.

Eenzelfde mooie eindresultaat kan tegenwoordig ook met Stucco Mat van Brander. Bij dit nieuwe, geurloze materiaal zijn doorgaans twee lagen lagen al voldoende om een mooi eindresultaat te behalen. Het Stucco Mat materiaal van Brander is soepel verwerkbaar en heeft ook een korte droogtijd. Daardoor is het eindresultaat veel sneller behaald.

Prachtige zachte, fluweelachtige uitstraling

Stucco Mat geeft de wanden een zachte, fluweelachtige uitstraling. De uitstraling van de wanden is zo zacht, dat het echt lijkt alsof ze met fluweel zijn bekleed. Hoe donker de kleur, hoe sterker de dieptewerking van Stucco Mat wordt. Ook het schaduweffect is dan veel levendiger.

De uitstraling van wanden die met Stucco mat van Brander zijn behandeld, is uitstekend geschikt voor zowel woningen als representatieve ruimtes van bedrijfspanden. Of het nu een conferentieruimte, vergaderzaal of ontvangsthal betreft, de zachte en sfeervolle uitstraling van Brander Stucco Mat zal de werknemers en bezoekers absoluut bekoren.

Stucco Mat in meer dan 50 prachtige kleuren

Bovendien is Stucco Mat verkrijgbaar in 52 prachtige, bijzondere kleuren. Hierdoor is er er voor iedere inrichting wel een passende kleur te vinden. Eventueel kunnen wij het effect nog verfraaien voor de eindafwerking naar uw smaak aan te passen, zodat uw pand is afgewerkt met een echt exclusieve decoratieve wandafwerking.

Referenties

Stucco sierpleister van Brander heeft een aantal klinkende namen als referentie, zo is de Brander Stucco met succes toegepast voor de decoratieve wandafwerking in diverse grote representatieve projecten, zoals de Stopera in Amsterdam en Het Grand Winston Hotel in Rijswijk. Het materiaal is schrobvast, zodat het ook uitstekend voor een dergelijk publieksgebouw geschikt is.

Wilt u dat uw pand ook zo’n mooie referentie wordt? Neem dan vrijblijvend contact op met ons stukadoorsbedrijf voor een geheel vrijblijvend advies. Eén ding staat vast: het eindresultaat zal u absoluut verrassen.