Stucwerk Schiedam

Stucwerk Schiedam | Zoekt u een stukadoor in Schiedam en omstreken? Stucadoorsbedrijf Lange is gevestigd in Barendrecht op iets meer dan een kwartier rijden van Schiedam.

Stucwerk van topkwaliteit

De perfecte afwerking van uw woning staat of valt met vakkundig aangebracht stucwerk. Laat de muren en plafonds van uw woning verzorgen door onze ervaren stukadoors. Deze jarenlange kennis en ervaring ziet u terug in het eindresultaat. Stucen is een ambacht, dat wij als geen ander beheersen.

Verschillende stucwerkzaamheden

Bij Stucadoorsbedrijf Lange kunt u terecht voor stucwerk, sierpleister, wand- en plafondafwerking, pleisterwerk en raapwerk.

Wij zijn inzetbaar voor alle soorten stuc- en pleisterwerk. Of het nu gaat om het egaliseren van de vloer of het behang- en sausklaar maken van uw slaapkamer. Alles is mogelijk.

Zelf stucen of uitbesteden?

U kunt ervoor kiezen om zelf te stucen. Er zijn stappenplannen te vinden bij de plaatselijke bouwmarkt en ook op internet zijn verschillende tutorials te bekijken wanneer het om stucwerk gaat. Dit is echter wel een karwei voor de meer ervaren klusser. Zonder de benodigde materialen en het volgen van het juiste stappenplan is stucen een lastige klus. Wanneer u iets echt glad wilt stucen vereist dat kennis, precies en ervaring. Iedere oneffenheid valt direct op bij een gladde muur.

Kiest u liever voor zekerheid, dan kiest u voor stukadoorsbedrijf Lange. Vakkundige stukadoors met kennis van zaken, wij leveren perfect afgewerkt stucwerk van de hoogste kwaliteit.

Tips voor het stucen

Voordat er met het stucen kan worden begonnen zijn er aantal aandachtspunten om rekening mee te houden. Of u nu een stukadoor inschakelt, of toch zelf aan de slag gaat, deze tips helpen u ter voorbereiding op het stucwerk.

Denk er bijvoorbeeld aan dat radiatoren worden weggehaald om de hele muur te kunnen stucen. Wilt u de muur waar de trap zit laten stucen? Verwijder dan de trapleuning (indien mogelijk) en zorg dat de trap bekleed is met plastic om eventuele vlekken te voorkomen.

Stucwerk Schiedam, kwaliteit tegen een scherp tarief

Of u nu een particuliere klant of een zakelijke klant bent, voor alle soorten stucwerk kunt u bij Stucadoorsbedrijf Lange terecht. Wij werken met de hoogste kwaliteit materialen en leveren kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar voor vragen of het maken van een prijsopgave. Wij maken graag een afspraak om op locatie te komen kijken wat er moet gebeuren. Zo kunnen wij u direct kleuradvies geven en een offerte op maat geven.