Plafond stucadoren

Plafond stucadoren

Het stucadoren van een plafond ligt ten grondslag aan een voor u wenselijk interieur. Helaas kunt u, in tegenstelling tot andere onderdelen van uw woning, imperfecties met betrekking tot het plafond lastig wegwerken. Het enige wat u zou kunnen doen is een lamp ophangen. Het plafond strekt zich uit over de gehele ruimte en daarom is het van cruciaal belang dat men stucwerk altijd naar behoren uitvoert. Graag gaan wij dieper met u in op het belang van goed stucwerk en wat de toegevoegde waarde hiervan is voor uw woning of bedrijfspand.

Waarom plafondafwerking van groot belang is

Plafondafwerking is, net als wandafwerking van groot belang voor de sfeer en uitstraling van uw huis. Terwijl u waarschijnlijk al aan het dromen bent van het uiteindelijke resultaat, moeten wij u eerst uit uw dromen halen.  Een gestuct plafond vormt namelijk de basis voor eventuele verdere taken die nog uitgevoerd moeten worden en daarom is dit de eerste prioriteit. Om bijvoorbeeld uw plafond te kunnen verven dient het stucwerk op kwalitatief vlak in orde te zijn. Door uw plafond te stucen creëert u een strakke en gladde afwerking. De volgende soorten stucwerk verzorgen wij:

Plafond stucadoren: doe het zelf klus of overlaten aan een expert?

Met zekerheid kunnen wij u toe vertrouwen dat het stucadoren van uw plafond geen doe het zelf klus is. Aan het correct uitvoeren van stucwerk gaat oefening en precisie vooraf. Dat wilt zeggen dat u rekening moet houden met het feit dat de verschillende stappen in het stucproces rap oplopen en een fout snel is gemaakt. Bovendien vergt stucen veel voorbereiding en tijd kost geld. Wij raden u daarom ook af om stucwerk zelf uit te voeren. De kans dat u als non-expert erin slaagt om stucwerk naar behoren uit te voeren is nihil en de voordelen (minder kosten) wegen bij lange na niet op tegen de nadelen. Stucadoorsbedrijf Lange beschikt over de nodige expertise en verzorgt hoge kwaliteit tegen lage kosten!

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de dienstverlening van Stucadoorsbedrijf Lange? Graag verzoeken wij u dan om contact met ons op te nemen. Dit doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar en leggen graag de basis voor een goed uitziende woning!