Stucwerk in de badkamer

Stucwerk badkamer

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren bedrijf dat het stucwerk in de badkamer kan verzorgen? Dan bent u bij Stucadoorsbedrijf Lange in Barendrecht aan het juiste adres. Met al meer dan 25 jaar ervaring staan onze gediplomeerde specialisten voor u klaar voor al uw stuc- en pleisterwerk. Stucwerk vormt de basis van onder andere uw badkamer, daarom leveren wij altijd hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Waterdicht stucwerk

Omdat een badkamer de meest vochtige ruimte binnen uw huis is, is het van belang dat het stucen van muren of plafond op een waterdichte manier gebeurt. Met name wanneer u ervoor kiest om uw badkamer volledig te laten stucen en geen gebruik wilt maken van tegels. Bij Stucadoorsbedrijf Lange kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw inloopdouche of wanden te voorzien van een waterdichte of schimmelwerende stuclaag. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden om zo tot een passende oplossing bij uw wensen te komen.

De werkwijze van stucadoorsbedrijf Lange Barendrecht

Het op de juiste manier aanbrengen van stucwerk op een muur of plafond vereist oefening en veel precisie. De specialisten van Stucadoorsbedrijf Lange hebben jarenlange ervaring in zowel stuc- als pleisterwerk. Wanneer u vrijblijvend contact met ons op heeft genomen en enthousiast bent, zullen wij een eerste afspraak in gaan plannen. Hierin kan een offerte opgesteld worden en wordt er een kleuradvies besproken. Wanneer u ervoor kiest om ons in te schakelen, kunt u erop rekenen dat de opdracht in 2 tot 4 weken klaar is!

Interesse in het laten uitvoeren van het stucwerk in de badkamer?

Bent u geïnteresseerd in het laten uitvoeren van het stucwerk in de badkamer door Stucadoorsbedrijf Lange? Of wilt u meer informatie over een andere dienst waar wij u mee kunnen helpen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord. Stucadoorsbedrijf Lange helpt u graag verder in de omgeving Barendrecht!

  Naam:

  E-mail:

  Straat:

  Nummer:

  Postcode:

  Gemeente:

  Telefoonnummer:

  Onderwerp

  Uw bericht