Plafond sauzen

Plafond sauzen

Stucadoorsbedrijf Lange is een gerenommeerd bedrijf dat de fundamentele basis legt voor het sauzen, behangen en verdere afwerking van muren. Wanneer u een muur laat stucen, is deze per direct startklaar om uw muur verder af te werken. Wij zien het nut er niet van in om ons te beperken tot stucadoren als wij even gemakkelijk de kwast op kunnen pakken. Om deze reden zijn wij er ook om uw plafond te sauzen! Een voordeel is dat u profiteert van een gunstig tarief en een centraal contactpunt heeft voor de werkzaamheden m.b.t. de afwerking van uw muur. Onze gediplomeerde medewerkers gaan met groot enthousiasme voor u aan de slag!

Plafond sauzen: hoe gaan wij te werk?

Stucadoorsbedrijf Lange is in 2002 opgericht en heeft daardoor veel ervaring opgedaan in plafond– en wandafwerking. Het plafond is misschien niet het eerste waar u naar kijkt, maar deze strekt zich uit en is daarom bepalend voor de sfeer en uitstraling van uw huis. Wij bieden verschillende soorten afwerkingen, waaronder wit pleisterwerk (sausklaar), schuurwerk, spackspuitwerk en latex spuitwerk. Behalve plafondafwerking hoeft u geen keuze te maken tussen kwaliteit en ervaring. Wij werken uitsluitend met premium materialen en al onze medewerkers zijn gediplomeerd! Onder ons toegewijde team van vakmannen bevindt zich ook een vakschilder. Uw plafond wordt glad afgewerkt waarna uw plafond wordt voorzien van een sauslaag. Deze sauslaag kunt u in verschillende kleuren aan laten brengen.

Stucwerk en andere diensten

Vooraf aan de plafondafwerking gaat stucwerk, dat tevens behoort tot de expertise van ons bedrijf. Wij verzorgen stucwerk in alle soorten en maten, waarmee wij de basis leggen en vervolgens uw plafond kunnen sauzen. Als volgt ziet u alle soorten stucwerk die wij voor u verzorgen:

  • Sierpleister: zorgt voor een mooie afwerking van uw plafond;
  • Spackspuiten: door middel van een spuitmachine brengen wij twee lagen stucwerk aan om het plafond vlak te maken en daarna te voorzien van bijvoorbeeld een korrellaag;
  • Saus– en behangklaar stucwerk: stucwerk waarna wij direct kunnen beginnen met het sauzen of behangen;
  • Raapwerk: vlak maken van een scheve muur.

Daarnaast verzorgen wij ook nog eens pleisterwerk en spuitwerk. Om een lang verhaal kort te maken heeft u aan Stucadoorsbedrijf Lange een allround partner die de volledige afwerking van uw plafond en muren kan verzorgen!

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Zowel in de woning- en utiliteitsbouw staan wij klaar om uw plafond te sauzen. Graag vragen wij u om contact met ons op te nemen! Dit kan eenvoudig middels het contactformulier. De vakkundige medewerkers van Stucadoorsbedrijf Lange gaan graag voor u aan de slag en leveren gegarandeerd een mooi eindresultaat!